The 2-Minute Rule for یبوست کودک 20 ماهه
The 2-Minute Rule for یبوست کودک 20 ماهه
Blog Article
تشخیص علائم یبوست به راحتی قابل انجام است، برای شناخت علائم این عارضه به موارد زیر توجه نمایید.
باید برای درمان سریعا اقدام کنید. ۰۹۹۱۸۹۵۴۰۹۱ – ۰۲۱۸۸۶۵۸۴۲۶
بهترین راهکار درمان یبوست شدید مصرف داروهایی با خاصیت ملین و نرم کننده مدفوع است و شما می توانید آن را از طریق مصرف داروهای شیمیایی یا موادطبیعی تامین کنید.
آلرژی در کودکان واکنش بیش از حد سیستم ایمنی به مواد موجود در محیط است که معمولاً بی ضرر در نظر گرفته می شوند اما سیستم ایمنی این مواد را به اشتباه شناسایی می کند و سعی می کند با آنها مبارزه کند. این مواد که آلرژن نام دارند، می توانند باعث عطسه، سرفه و خارش شوند.
تعریف یبوست مزمن در افراد مختلف متفاوت است. برای برخی از افراد، یبوست مزمن به معنای اجابت مزاج نادر به مدت چند هفته است. برای دیگران، یبوست مزمن به معنای زور زدن یا مشکل در دفع مدفوع است. به عنوان مثال، بسیاری یبوست مزمن را به عنوان احساس نیاز به اجابت مزاج توصیف می کنند، اما مهم نیست چقدر منتظر باشید، این اتفاق نمی افتد.
درمان یبوست شدید با جوش شیرین : تاثیرات درمانی جوش شیرین بر روی این بیماری فوق العاده است زیرا بی کربنات موجود در جوش شیرین سموم و باد بدن را خارج نموده و درد ناشی از آن را تسکین میدهد.
مقاومت در برابر احساس دفع مدفوع (تعدادی از بیماران مبتلا به هموروئید یا شقاق به علت فرار از درد هنگام اجابت مزاج آن را به تأخیر میاندازند.)
در این حین از بیمار خواسته میشود تا به صورت ارادی عضلات مقعد خود را منقبض کند تا میزان فشار وارده هنگام دفع مدفوع تخمین زده شود. هنگامی که عملکرد این عضلات دچار اختلال شود، مدفوع مسدود شده و در نتیجه باعث ایجاد یک وضعیت مشابه به اختلال عملکرد اعصاب کف لگن میشود.
پاسخ به حکیم سلام دوست عزیز در خانه ملین های طبیعی به همراه میوه جات و خوراکی هایی که طبع سرد دارند استفاده کنید بهبود پیدا میکنید.
غذاهای پر فیبر از جمله لوبیا، سبزیجات، میوه ها، غلات کامل و سبوس را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
آلرژی معمولا قابل درمان نیست اما می توان از آن پیشگیری کرد. بهترین راهکار برای جلوگیری از بروز علائم آلرژیک، درمان یبوست کودکان زیر 2 سال مشورت گرفتن از پزشک است.
یبوست را نباید نادیده گرفت. اگر درمان نشود، ممکن است عوارض جدی مانند بواسیر، شقاق مقعد، نهفتگی مدفوع و افتادگی رکتوم و همچنین سایر بیماریهای مرتبط که در درازمدت سلامت عمومی را تحت تأثیر قرار میدهند، ایجاد شود.
یکی از عوارض یبوست که بیشتر در افراد مسن و کودکان دیده می شود تجمع توده سفت مدفوع در روده است، به نحوی که حرکات روده قادر به حرکت دادن و دفع آن نباشد.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)